Landelijke stijl accessoires

U wilt een landelijke stijl in uw woning creëren met mooie accessoires. Dan bent u bij Duijf Decoratie aan het juiste adres. Van potten en kruiken tot kussens en linnen, we hebben een uitgebreid aanbod woonaccessoires. U bekijkt ons assortiment in een helder overzicht online. Ook bestellen doet u vanuit uw luie stoel. Binnen drie werkdagen worden uw woonaccessoires veilig verzonden.

Creëer een landelijke stijl met een combinatie van accessoires

In onze collectie vindt u diverse woonaccessoires om uw woning nog mooier te maken. Ga voor een prachtige krans, een stijlvolle kandelaar of een comfortabel kussen. De artikelen in onze collectie zijn zorgvuldig geselecteerd en iedere week zijn we bezig om de collectie aan te vullen. U kunt de accessoires van Duijf Decoratie goed combineren om een landelijke stijl te creëren in uw huis.

Bezoek de winkel in Maasbree

Naast dat u eenvoudig uw producten online bestelt, kunt u ook langskomen in de winkel in Maasbree. Ideaal als u alvast wat inspiratie op wilt doen of de woonaccessoires in landelijke stijl met eigen ogen wilt zien. Op maandag bent u van harte welkom van 13.15 uur tot 18.00 uur. Op dinsdag tot en met vrijdag zijn we geopend van 09.00 uur tot 12.15 uur en van 13.15 tot 18.00 uur. Zaterdag komt u langs van 09.00 uur tot 16.00 uur. Heeft u nog vragen voordat u langskomt? Bel dan naar 077 465 2222.

Bekijk ook eens

sfeervolle woonaccessoires | woonaccessoires venlo | woondecoratie limburg

© 2017 - 2023 Duijf Decoratie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel